Rekommenderad webbläsare

För att få det bästa ur Matematikportalen.se rekommenderar vi att du använder en av följande webbläsare, eftersom det är de som vi själva utvecklar och testar sidan på.

Vi utvecklar och testar alltid våra webbsite i den nyaste versionen av ledande webbläsare och enligt Windows og Mac, iOS, Android og Chromebooks. Upplever du fel på sidan, kan det bero på att du inte har den senaste versionen av webbläsare eller att du använder en annan webbläsare än de vi utvecklat webbsiten på.

Alternativa webbläsare

Matematikportalen.se kan givetvis även användas i andra webbläsare än de 4 ovannämnda. Men vi kontrollerar inte om innehållet visas korrekt eller om websiten är fullt fungerande. Vi rekommederar dig att använda en av de 4 ovannämnda för att få det bästa möjliga av Matematikportalen.se.

Internet Explorer

Användare av webbläsare Internet Explorer 10 eller lägre har tillgång till Matematikportalen.se men vi korrigerar inte dessa webbläsare. Orsaken är att Internet Explorer är utfasad av Microsoft och ett antal tekniker vi använder för att producera Matematikportalen.se inte stöds av äldre versioner av Internet Explorer. För att få den bästa upplevelsen av Matematikportalen.se har vi bett våra användare av Internet Explorer 10 eller lägre att uppdatera till en annan webbläsare.

Användare av Internet Explorer 11 har full tillgång till sidan, men vi rekommenderar att man använder den senaste versionen på din webbläsare.

Operativsystem

Vi rekommenderar ett av följande operativsystem.

• Windows 7 eller nyare.
  • MAC OS X Sierra eller nyare.
  • Nyaste versionen av iOS.
  • Nyaste versionen av Android.

Du finner Gleerups tekniska krav här.